arvika 08

Ännu mer icke närvarande. Jag har en bra förklaring. På onsdag fick vi sms från en vän på Arvikafestivalen att han hade 4 biljetter som vi fick för 500 spänn. Värt? Ja. Så på en timme hade vi packat, fixat bil och hela köret, så plötsligt var vi på väg till kärleken i skogen. För andra gången.
Det kunde inte blivit bättre och jag fick se massvis med mest bra band. Familjen, Håkan, The Kooks, Kate Nash, Lykke Li, Tingsek, Death cab for cutie, Kent m.m. Himla bra var allt och allt dansandes och sjungandes är som bomull för själen. Och nu är jag, efter 14 timmars sömn i den underbart bra skapta sängen, fortfarande otroligt snuvig och halsont. Som vanligt efter festival då. Jag måste snabbt ladda om till Turkiet som bär iväg i övermorgon.

god morgonGodmorgon på er. Här sitter jag sisådär lagom sliten efter ett 18årskalas och kankse en öl för mycket. Idag säljer jag min Emmabodabiljett som ska göra mig ännu rikare också ska jag försöka fynda ihop behövandes plagg och prylar tills Turkiet nästa vecka. Himla skönt är det att äntligen vara ledig!

RSS 2.0