Börja om på början, börja om på nytt.

Hm. Tänkte på. Nytt år, då ska man ju faktiskt börja om, man ska förbättra sig, och man ska göra si och så. Så varför inte börja om med en ny blogg tänkte jag, för det är nu om någon gång jag borde ta chansen, för egentligen gillar jag inte tanken. Men så blev det. Så välkomna dit - ATTRAHERAD!

hej då kära 2008

satt och tänkte igenom det gångna året... det är svårt att minnas ibland, men fy bövelen vad man har haft det bra. hoppas 2009 överraskar mig ännu mer!


Svårt att rota i bilder härifrån, minnet sviker och jag antar att vintermörkret hade makten. En enda bild från nyår (kalaskul bild) och bevis på hur jag annars mest gled omkring i min ullmössa.


Det åktes till Järvsö tvåorna & treorna från Kärrtorp & Värmdö. Riktigt galet och kul, med mycket brädåk men mest kanske alkohol! Sedan en bild bara för att det var min värsta suparperiod som gushelov tagit slut!
Jag drog iväg till snön än en gång, denna gång till Sälen, för att åka bräda och dricka galet en vecka med 5 grabbar, farligt nog...  Som vanligt pallrade vi oss också för att se på SM i Cheerleading och våra flickor kammade hem inget mindre än GULD OCH TOTALSEGER! Stämningen var på max. Sedan fyllde ju också vår kära Cronja 18 stora, nästan först i kb!


Islandsresan med kära brodern min ägde rum.  Blev en annorlunda resa bestående av lite allt möjligt, ett riktigt lyckorus. Annars var April en populär födelsedagsmånad  då många 18årsdagar började ta fart, b la viktiga personers så som Sanna, Frida & Jessica. Det resulterat i himla massa pyssel & firande som bestod ungefär hela 2008.Vi åkte ett par av tjejerna ut till Ingarö för att fira Valborg och mysa till max. Underbarare dagar kunde man knappast haft. Ett projektarbete tog form som festivalen "En dag på det gröna" & annordnades på skolan. Kanonkulers! Annars längtade man mest till sommarn och frukost på café String lockade mycket och såklart började gräsmattehänget på skolgården att ta över lektionerna.Våra treor tog studenten och vi följde med på ett flak i lyckans stund! Mest väldigt bra stämning och jag kan inte annat än längta sönder tills den 9:e juni 2009!! Vi övriga hade skolavslutning dagen efter, värt att tacka för. Så såg vi såklart vårt kärleksbarn Håkan på Gröna Lund!


Helt spontant satte vi oss fem stycken i Texas skrotbil och cruisade till Arvikafestivalen för fyra dagars underbar vistelse och nostalgi. Var allt annat än illa det. Sedan blev det dags för kb-resan då vi alla tio tjejer tog oss till Turkiet, där jag också mötte min pojk för första gången.Vi åkte över till Gotland för att hälsa på systrami som jobbade där över sommarn och jag var hemligt kär. Mycket sms:ande och sena samtal. Anton var här och det ordnades en kräftskiva i den ljumma sommarkvällen här hemma. Min allra käraste vän fyllde sina 18 vilket firades stort på inget mindre än brandstationen.


Jag klippte av mig allt hår igen, blev för första gången missnöjd hos min frisör men återuppstod snabbt. Nu började också jobbet att ta över mycket av min tid.


Berlin, världens ballaste Berlin med massa fina vänner samlade. Det var väl det mesta som hände här. Annars väldans med jobb, plugg och lite ledsamma saker.


Den första snön föll plötsligt oväntat utanför fönstret vilket vi alla kunde skratta oss lyckliga åt. Snart var vi såklart i backarna för pulkarace och varm choklad. Jag och Frida tog tummen ur ändan och gav äntligen vår 18årspresent till Jes - spavistelsen! Den blev dock.. hm, antagligen allt annat än vi tänkt oss, men vad kan inte vi tre göra om till något bra?Vi uppträdde äntligen våran dans, superkul och gick väldans bra. Såklart firades världens antagligaste mysigaste julafton med hela familjen samlad som är alltför ovanligt. Och så var det ju den siste och minstes tur - ingen mindre än jag själv - som tog mitt steg in i vuxenlivet!! Därefter kom nyår och dagarna rullade på snabbare än någonsin!

sömn på en högre nivå

Efter ett spinningpass igår somnade jag snabbare än någonsin när jag kommit hem. Helt ljuvligt. Dock tror jag om det är möjligt att min ena halva av övre tandraden har somnat eller åtminstone domnat bort. Känns skumt.
Haft en mysig dag med klasstjejerna på café Muren i Gamla stan. Kurade ihop oss bland kuddar med en varsin kopp varm choklad med grädde och fördrev ett flertal timmar så. Sånt gillar vi. Nu sitter jag o smaskar på en avokado för att gå ut och äta med käre mor & far om sisådär två timmar. Gott! Annars längtar jag bara mest tills pojken kommer hit, men försöker tränga bort det. Man orkar liksom inte sakna dagarna i ända. Fastän jag ibland inbillar mig att han ligger brevid o kittlar mig på armen om morgonarna. Nä nu ska jag sätta på något kärleksfullt på teve.

varför är inte han här?För jag vill ha honom här nu. Min allra underbaraste pojke.

Pusha lågkonjunkturen

Förstår inte, till största delen är det ju människorna själva som skapar, och i alla fall förvärrar, lågkonjunkturen? Pusha den istället med att shoppa mer än någonsin! Sluta spara, börja spendera så vi kommer ur den här skiten någon gång! Japps så tycker & handlar jag! Och idag har jag äntligen beställt ett elektron/betalkort eller vad det nu har för namn. Äntligen äntligen!!

den lilla trippen med min allra käraste flicka

Hm. Göteborgstrippen uttryckt i väldigt uttryckslösa mobilbilder.

Min sista dag i min ensamhet blev mest till att ta hand om mig själv. Bamsefrukost vid 7-tiden helt ensam med mörkret utanför fönstrerna och en bok i hand, sedan hann jag få lite sömn och efteråt blev det att bubbla bubbelpool för att sedan basta (i närmare 100 grader!!) och invänta pojken. Vet inte, borta bra och kanske borta bäst?
Idag var vi i alla fall på studiebesök på Aftonbladets mediacenter, oväntat kul faktiskt!

vad händer nu?Jag är riktigt uttråkad... Sovit två timmar. Hm. Glad är jag iaf att jag hinner träffa min pojk innan jag åker hem.

göteborg stad

Vart vaken sedan sex imorse då pojken min stack till jobbet... Ätit bamsegod frukost och suttit och läst i stillheten. Druckit massa vaniljte för att lindra min hals. Hade tänkt att gå ut och springa för att sedan basta en stund men vädret är riktigt ruggigt och motbjudande. Istället sitter jag och äter godis, fy skäms. Nä nu ska jag väl försöka sova lite.. Eller se någon film kanske och njuta min sista dag av ledighet. Nadia åker redan om någon timme, underbart kul att hon följde med. Sov med henne och Samuel i torsdags och på fredagen strosade hon och jag runt på stan i det varma solskensvädret. Det kunde knappt blivit bättre.

Att leva med det svarta fåret

Så jag blundar..


Ge mig en ny resa

Nackdelen såhär i början på året på gymmet är att det är proppfullt med folk för att alla har gjort sina nyårslöften. Haha. Men det gick bra i alla fall, körde lite "maskiner", fria vikter och även fri träning. Skönt skakis efteråt.
Ikväll hade vi Berlin- och Londongänget samlat hos Hedvig för middag, lite högläsning i vår resebok och sedan mest mys. Riktigt trevligt! Imorgon ska jag dit med ett USB för att ladda över massvis med bilder som jag hittade på hennes data - kewl! Sånt gillar jag! Jag vill ut på nya äventyr - Barcelona tack!!

fit for fight

Igår gick jag och mina två kära vänner Sanna och Hedvig på bio för att se Vicky Christina Barcelona. Gillade den riktigt mycket! Sånn jag vill ha i min filmhylla senare. Gick hem och träffa Felix men var ganska död så vi slockna snabbt.
Efter 10 timmars sömn är jag kanske fit for fight för lite träning. Halsen känns bättre i alla fall. Men blir nog att bara träna armar och ben.
Btw, för er som vill ha bättre kontroll över er träning, eller ni som hade träning med som nyårslöfte, kan skaffa er en sida på funbeat.se. Där kan ni klarlägga vad ni vill uppnå osv, super tycker jag!


drabbad?Vet känslan av behovet att ringa mitt i natten. Då det behövs som mest.


Känns som att även jag ska drabbas av sjukligheter. Snorig och ont i halsen. Blä. Jag som hade tänkt att träna idag igen. Får inte tappa nu under 2009. Idag blir det en hemmadag med Rebecca för att plugga lite psykologi. Inte en lovsyssla men en have-to-syssla som är skönt att få överstökat.new years evehjärta

kom hem nu...

... jag vill kramas

under mitt paraply?

Mitt hjärta, alltid där du är
Står om oss i tidningen
Det står så mycket skit i den
Så mycket så att golvet täcks
Försvinner nu när ljuset släcks
Han behöver lugna mig
Nu när man kan närma sig

När solen skiner skiner vi
Jag ska alltid stå brevi'
Se nu hjärtat jag kan va' din bästa vän
Håller om dig, håller upp dig om igen
Först när regnet står som spön i dyn
Känns som nån' har öppnat skyn
Du kan stå under mitt paraply
Du kan stå under mitt paraply
Ply ply, ja ja ja, under mitt paraply
Ply ply, ja ja ja ja

Alla de saker som
Kan komma emellan oss
Det man inte är en vän
Som kostar mer än kärleken
Om världen lägger korten ner, och
Förlorar varje krig vi ser
Så ska varje hjärta slå ett slag
För att det ska bli du och jag

När solen skiner skiner vi
Jag ska alltid stå brevid
Se nu hjärtat jag kan va din bäste vän
När du ramlar hjälper jag dig upp igen
Först när regnet står som spön i dyn
Känns som nån har öppnat skyn
Du kan stå under mitt paraply
Du kan stå under mitt paraply
Ply ply, ja ja ja, under mitt paraply
Ply ply, ja ja ja ja


Efter min dag i måndags hade vi en världens skönaste bakisdag. Pizza, Nintendo Wii, kram&mys och gitarr&sång var allt som behövdes. Markus spelade "Umbrella" på svenska. Det var fint. Riktigt fint.
Igår var en bra start på året. Hoppas ni hade detsamma.
Gott nytt år!

älskar, älskar inte?

Jag vet varken ut eller in.... "min älskling som jag älskar över allt annat". Vad menas med det? Är inte de orden samma sak som jag älskar dig? Eller har de kanske inte samma innebörd? Varför är de orden så svåra och problemskapande? Jag vet inte vad jag känner, tycker och vill. Och jag kan inte fatta att du är på andra sidan jorden och jag inte kan göra något något alls.


RSS 2.0